Цели на курса

Информация за курса

Научи всички новости във Facebook & Instagram и ги приложи на практика!

Включи се в четвъртото издание на нашата практическа Facebook конференция, която тази година е ОНЛАЙН и напълно БЕЗПЛАТНА в полза на всички бизнеси, засегнати от Covid-19!

13 Ноември, Петък

Онлайн във Facebook

Вход свободен

ТЕМИ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА

Промени и новoсти | във Facebook Ads
Рекламни стратегии и | съвети за E-commerce
Тестове, анализ и | оптимизация на реклами
Реклама в Instagram и | кампании с инфлуенсъри
Принципи за управление | на успешен рекламен акаунт
Добри практики | по време на Covid-19
Принципи за планиране | на успешна кампания
Съвети и практики | за реклама в чужбина

9:00 - 19:30

admin@digitalpro.bg

0896 235 344

ПИСМО ДО ПРИЯТЕЛ/КОЛЕГА

Ако много искате да присъствате на конференцията с ваш приятел или колега, спестете си време и използвайте нашия готов темплейт за писмо, за да го поканите и дадете обобщена информация защо той/тя трябва да участва в онлайн събитието.

ПИСМО ДО ПРИЯТЕЛ/КОЛЕГА

Здравей, (Име на приятел)!

Бих желал/a да те поканя да се включиш към Facebook Бизнес конференция 2020, която ще се проведе онлайн на 13 Ноември и тази година ще бъде напълно БЕЗПЛАТНА в полза на бизнесите, засегнати от Covid-19.

Това е четвъртото издание на събитието, на което ще бъдат представени най-новите и работещи стратегии във Facebook & Instagram на практикуващи дигитални експерти. (13 лектори от големите агенции и компании - Zapomedia, Sport Depot, Advertise.bg, Beyond ID, Interactive Share, Influencer.bg, Gameloft, Allterco robotics, както и Httpool - официалният представител на Facebook за България.)

Миналата година билета за конференцията струваше 180лв., а сега е напълно БЕЗПЛАТЕН. Затова смятам, че не трябва да изпускаме този шанс и искрено се надявам да вземеш под внимание информацията в следващите редове и да обмислиш моето предложение.

Въпреки че си присъствал/а на много събития, вярвам, че Facebook конференцията ще ти бъде много полезна, защото обхваща подробно всички теми и казуси, които ще ти помогнат да опресниш своите знания, да научиш новостите във Facebook и Instagram и да чуеш какви похвати използват по време на криза едни от най-търсените маркетинг агенции и лектори.

Харесва ми това, че лекциите са изцяло практически насочени и чрез реалните примери и тактики, които споделят специалистите, ще получим отговор на всички наши въпроси, както и много нови идеи за развитие, които след това ще копираме в нашите проекти.

Смятам, че това е перфектна възможност за надграждане на знанията ни, вследствие на които да подобрим всички процеси и практики, които използваме в момента. Все пак се стремим към все по-високи резултати, нали така?


Ето накратко какви са ползите за нашите проекти:

· Ще чуем лекция на официалния представител на Facebook за България, който ще ни сподели как би могъл да ни бъде от помощ.

· Ще разберем кои са промените и новостите във Facebook и Instagram, за да ги адаптираме към всички наши проекти.

· Ще научим повече за работещите рекламни стратегии за E-commerce

· Ще научим как да тестваме, оптимизираме и анализираме нашите реклами.

· Ще научим кои са новостите в успешните кампании с Instagram инфлуенсъри.

· Ще разберем кои са добрите маркетинг практики по време на Covid-19.

· Ще получим съвети и практики относно рекламирането в чужбина.


Ето и какви са личните ползи за нас:

Смятам, че ще придобием нови знания и ще обогатим своето развитие като маркетинг специалисти, защото:

· Ще презентират едни от най-добрите практици в сферата на Facebook маркетинга, от които определено има какво да научим.

· Няколко обучителни часа, по време на които ще получим много стойностна и приложима информация, която ще ни спести безброй грешки и време. Може дори да гледаме заедно с останалите колеги в офиса и да обсъждаме различните съвети от лекторите и как можем да ги приложим в нашите проекти.

· Онлайн изданието на конференцията ще бъде гледано от стотици хора. Със сигурност ще задават интересни въпроси и ще споделят полезни бизнес казуси, от които можем да получим нови идеи и насоки.

-----

Какво ще струва всичко това?


Както вече споменах, миналата година билета е бил на цена от 180лв., а сега е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН.

Искрено се надявам, че ще проявиш желание и ти да се включиш към това стойностно събитие, в което със сигурност си заслужава да инвестираме време, за да получим практични знания, които да приложим в нашите проекти.

Моля те, погледни сайта на конференцията - https://f5.digitalpro.bg, и всичко, което е описано там и направи своята регистрация за безплатен билет.

Ще се радвам да поканиш и други колеги и приятели, които биха се възползвали от безценните лекции, които ще бъдат споделени Онлайн на 13.11.20(ПЕТЪК) от 09:00ч.

Поздрави,
(Вашето име)

Стилиян Запорожанов

Co-Founder @ DigitalPRO

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook специалист с 9 години практически опит.

Неговото дигитално приключение започва през 2012г.  като първия маркетинг специалист в екипа на pCloud.com. През лятото на 2013г. с брат си създават Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция), с която са работили по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и ecommerce брандове в различни сфери като Teodor (мода), Vikiwat (електроника), Ofertomed (здраве) и др.

През 2014г. екипът на Zapomedia стартира платформата Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес), с която за периода от 3 години над 2,000 души са преминали през платени Facebook обучения. Едни от компаниите, които са се доверили на неговия опит чрез обучения и консултации, са: Pfizer, Forbes Bulgaria, SoftUni, Банка ДСК, Grazia, EO Dent, Runners и др.

От края на 2016г. със своя екип активно разработват:
- 3 собствени онлайн магазина
- DigitalPRO - онлайн програма по дигитален маркетинг
- InvestPRO - oнлайн програма по лични финанси и инвестиции
- SalesPRO - онлайн програма по продажби и меки умения


Стилиян е организатор на първата Facebook конференция в България - F5, и създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Маркетинг в България.

Стилиян е лектор на курса Facebook Ads Маркетинг.

Евелина Колева

Marketing Manager @ Zapomedia

Евелина Колева работи в сферата на маркетинга, рекламата и продажбите от 1997г., трупайки опит във фирми като TVMM, AVON, TNS TVPlan и др.

От 2011г. работи в сферата на дигиталния маркетинг и предприемачество. Практическия си опит натрупва със собствен онлайн проект за парфюмерия и козметика и в последствие работи 4г. като Senior Digital Marketing Specialist за най-големия детски бранд в България - Хиполенд.

От 2018г. заема позицията Marketing Manager в Zapomedia, като отговаря за успеха на няколко онлайн проекта с хранителни добавки, козметика и програмата по дигитален маркетинг DigitalPRO.

С Facebook Marketing се занимава от 2013г. като в последните години се превръща в истинска страст, придобивайки знания и опит във всичките му сфери - от Creative и Performance частта, до аналитичното изследване на данните и с постоянно търсене на нови начини за оптимизация на кампании и постигане на набелязаните цели.

Евелина е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Александър Славов

Creative Director @ Digitas Sofia

Александър Славов е експерт в областта на рекламата и комуникацията, профилирайки се в сферата на Creative & Content маркетинга в продължение на над 15 години.

В момента той е творчески директор в Digitas Sofia (дигитална агенция от голямата международна група на Publicis), където се старае не само да пуска смешки, а и да води екипа към нови успешни проекти и награди.

Първоначално той започва да трупа опит в сферата на комуникациите като PR специалист и редактор в няколко онлайн издания. С годините изцяло се отдава на маркетинговите комуникации като копирайтър, а след това развива уменията и техниките, които е научил, като един от творческите директори в All Channels Communication. Именно там той печели редица награди от Effie, ФАРА, WebIt, Българската асоциация на рекламодателите, БАПРА и други, а перлата в портфолиото му остава онлайн (и не само онлайн) комуникацията на Крадецът на ябълки.
Сред клиентите, за които е разработвал стратегически и комуникационни решения, са Gameloft, Райфайзенбанк, Kaufland, Philips, OMV, WWF, Jameson, Avon, Coca-Cola, Mtel/A1 и други.

По-късно той преминава от страната на performance маркетинга като криейтив стратег в Gameloft. Там той отговаря за комуникацията на мобилните игри на компанията и работи съвместно със студията в София, Букурещ, Харков, Будапеща, Барселона и Монреал.
Днес освен като експерт в рекламата и комуникацията той запълва ежедневието си и като лектор и консултант.


Александър е лектор на курса Creative Маркетинг и Copywriting.

Борислав Велев

Senior Client Solutions Manager Educational Lead for Meta (Httpool)

Борислав Велев e експерт по дигитален и перформънс маркетинг с дългогодишен опит и текущ Senior Client Solutions Manager Educational Lead в Httpool България – официален представител на Facebook, Twitter, LinkedIn, Spotify, TikTok и други.

От 2005-та година насам Борислав се занимава с изграждането на цялостно уеб представяне, маркетинг фунии и съответно дигитален маркетинг за редица български и международни клиенти. Работил е като Project Manager за Angelbird Technologies (Austria) и като бизнес консултант за редица брандове и предприемачи, след което се фокусира основно върху изграждането на маркетинг кампании за свои директни клиенти.

От 2019-та работи в българското представителство на компанията Httpool и в момента е Senior Client Solutions Manager Educational Lead for Meta. Негова основна роля е да консултира някои от най-успешните български компании и рекламни агенции в областта на Фейсбук рекламата, както и ръководи обучителната програма на Meta за нашия пазар.

Велев е сертифициран Facebook специалист и един от първите сертифицирани Facebook Trainers за България.

Борислав е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Виктор Динев

Instagram Expert & Consultant @ Beyond ID

Виктор Динев е консултант по дигитален маркетинг. Има защитена магистърска степен по „Мениджмънт“ в University of Liverpool.
Професионалният му опит включва 9 години в областта на дигиталния маркетинг. От 2015 насам работи като мениджър проекти в бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Ръководил е дигитални проекти на клиенти като Happy Bar&Grill, ShopSector.com, Eucerin, ERA Недвижими имоти, WWF, Baristo.

Виктор е основател и лектор на първото задълбочено обучение по инстаграм маркетинг в България. Лектор е също така в цялостната програма по дигитален маркетинг на DigitalPRO. Провеждал е лекции на тема инстаграм маркетинг в SoftUni, Digital4Plovdiv, 9Academy. Ръководил е вътрешнофирмени обучения по социални медии (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn) за клиенти на BEYOND ID Studio.

Виктор е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Бисер Вълов

Founder @ Beyond ID

Бисер Вълов е основател на BEYOND ID и BEYOND ACADEMY.

Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ.

От 9 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Сред клиентите, работили дългосрочно с дигиталната му агенция, са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Happy Bar&Grill, Happy Delivery, EРА Недвижими имоти, WWF България, ShopSector.com, Ozone.bg и др.

Бисер е активен преподавател, участвал като лектор на десетки семинари и конференции за дигитален маркетинг. От 7 години е създател на Beyond Academy – обучителна програма, чиято мисия е да преподава дигитален маркетинг на разбираем и ясен за всички език.

Бисер е бил участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Ния Коцева

CEO @ Influencer.bg

Ния Коцева е съосновател и управител на INFLUENCER.BG - водещата агенция за инфлуенсър маркетинг в България.

Завършва право и политика в Англия и работи в Европейския Парламент в Брюксел, където спомага за развиването на профилите в социалните мрежи на политици, води обучения и семинари. След няколко години решава да се прибере в България, където вижда много възможности за развиване на локален бизнес в рамките на ръста на социалните мрежи.

Виждайки потенциала на инфлуенсър маркетинг сферата основава, заедно с партньори, първата агенция в България изцяло посветена на този вид маркетинг - INFLUENCER.BG е водещата агенция за инфлуенсър маркетинг в България. Компанията разполага с над 500 инфлуенсъра в базата си данни, а в ексклузивното си портфолио представлява някои от най-успешните инфлуенсъри в страната.

На българския пазар е пионер в сферата на инфлуенсър маркетинга, с повече от 5 години опит и стотици успешни кампании с големи международни и локални брандове.

Ния е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Елизабет Лазарова

COO @ Influencer.bg

Елизабет Лазарова е съосновател и началник на вътрешните процеси в INFLUENCER.BG. Магистър по реклама, бизнес дизайн и бранд мениджмънт във ВУЗФ и дългогодишен член на екипа на betahaus, първото co-working пространство в София.

Елизабет има богат опит в работата със стартъпи и менажирането на отношенията и динамиката в пространството. В INFLUENCER.BG отговаря за отношенията с клиенти, изграждането на рекламни кампании и стратегическото развитие на компанията. 

Елизабет е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Иво Тодоров

Marketing Director @ Sport Depot

Иво Тодоров започва своята маркетинг кариера през 1996 година, като през годините трупа главно опит в ритейл бизнеса, превръщайки го в основен фокус на своето развитие.

През 2007г. започва работа в маркетинг отдела на Sport Depot, а през 2011г. оглавява отдела като негов Маркетинг Директор.

В тази роля със своя екип са отговорни за създаването и изпълнението на маркетинг стратегията на компанията, която е фокусирана изцяло върху omni-channel бизнес модел за успех в offline и online среда.

Иво е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Гала Цонева

Head of Social Media @ Advertise

Гала Цонева - Ръководител на отдел Социални медии в дигитална агенция Advertise с близо 7-годишен опит в областта.

Работила е както с малки и средни бизнеси, така и с големи компании като Sport Depot, Cannon, Национална лотария, Gala Collezione, Фантастико и др.

Обича да тества нови подходи за реклама и криейтив и да участва в целия процес на Facebook Marketing-a - от идеята за криейтив до анализа на резултатите.

Гала е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

d d

d

Цветелин Ботев се записва в програмата DigitalPRO през 2018г. което променя тотално посоката в неговия живот. Няколко месеца по-късно научавайки нови знания и умения започва да работи с клиенти в България и чужбина в продължение на една година.

В началото на 2020г. започва работа като Pay-Per-Click Manager в новооткрита дигитална агенция, основана в Маями, САЩ. Основен фокус са клиенти от Щатите, като също интернационалния досег на компанията стига до Европа, Австралия, Канада, Нова Зеландия и др.

Само за първите 10 месеца от стартирането на агенцията продажбите на общите услуги надхвърлят $1М. През този период Цветелин е работил с 50+ бизнеса от различни браншове, а компанията е обслужила над 300 клиента.

Цветелин е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Габриела Евтимова

Head of Advertising @ InterActive Share

Габриела завършва бакалавърска степен Маркетинг и трупа теоретичен опит, преминавайки през всички възможни обучения и програми по дигитален маркетинг в България.

От две години е Head of Advertising в дигитална агенция Interactive Share, благодарение на участието си в програмата по дигитален маркетинг DigitalPRO, където нейното желание, новопридобити знания и огромен потенциал са забелязани от собственика на агенцията - Мартин Попов.

За себе си споделя, че е влюбена в performance marketing-а, защото там открива възможност да проучва, анализира и развива идеи, взимайки решение как най-ефективно да се харчат бюджети, за да се валидират идеи на клиенти и екип, като твърдо вярва, че няма универсален успешен модел за всеки. Разчита на данни и на поредица от тестове до достигане на най-успешния модел за даден бизнес.

За нея тестването е изключително важно, но още по-важен е ежедневният анализ на ситуацията, за да се вземат навреме правилните решения и необходими мерки.В личен план споделя, че спортното катерене на скали е нейният начин на живот. Именно поради тази причина, най-важното нещо за нея е да успее да съчетае динамичния живот, който води, с работа онлайн и на открито и с неограничени възможности от гледна точка на локация и местожителство.

Габриела е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Преслава Цачева

Senior Marketing & PR Specialist @ Allterco Robotics

Преслава Цачева е дигитален и реален пътешественик, комуникатор до мозъка на костите си с дълбоки познания в сферата на ПР и рекламата.

В момента отговаря за маркетинга и комуникациите на технологичната компания Allterco Robotics и нейните два водещи бранда - смарт устройствата с GPS функции за деца MyKi и Shelly - глобаният IoT бранд за смарт автоматизация на дома, който се предлага на над 90 пазара по целия свят, сред които водещи са Германия, Италия и САЩ.

Опит в сферата на комуникациите развива като PR Manager в All Channels Communication. Там е отговорна за стратегическото планиране на комуникационните кампании на множество брандове, сред които Avon, Philips, Coca-Cola, OMV, Lenovo, Mr. Bricolage, Jacobs. Кампаниите, които разработва, печелят редица награди, сред които BAPRA, ПР Приз, IAB Mix Awards и др.

Специалист е в сфертата на инфлуенсър и community маркетинга, благодарение на работата си от трите страни на популярния тренд - тази на бранда, тази на агенцията и тази на инфлуенсъра.

Била е част от една от най-големите медийни групи в България, където има възможност да опознае медийния пазар и нагласите на аудиторията, а сега изпозлва тези познания в стратегическото маркетингово планирене.

Преслава е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344